18 Kasım 2007 Pazar

Abant'a Oteller

Çevresi 7 km. olan ve yılın her ayı ayrı güzelliklere sahip bulunan gölde; piknik, kamping, sportif olta balıkçılığı, yürüyüş, bisikletle, faytonla, atla gezinti vazgeçilmez aktivitelerdir. Park girişinde bulunan satış reyonlarında ise bölgede doğal olarak üretilen gıdalar ve hediyelik eşyalar satılmaktadır.
Göl çevresinde bulunan Abant Palace Otel ve Büyük Abant Otel her türlü konfora ve aktiviteye sahip otellerdir. Ayrıca Özel İdareye ait Göl Gazinosu ve kendin pişir kendin ye şeklinde hizmet sunan tesisler mevcuttur. Göle ulaşım, şehir merkezindeki terminalden her iki saatte bir kalkan Abant Birlik dolmuşları ile mümkün olmaktadır.
Abant Tabiat Parkı Girişi Tel: 224 51 21
Abant Palace Otel : 224 50 12
Büyük Abant Otel : 224 50 33
Abant Göl Gazinosu : 224 50 45
Abant Kır Gazinosu : 224 50 49

Koru Hotel Bolu ****
Bolu Dağı mevkiinde yer alan 120 dönümlük orman arazisi üzerine kurulu tesis Bolu şehir merkezine 14,Yedigöller'e 45 km, İstanbul Havaalanı 230, Ankara Havaalanı 200 km uzaklıkta yer almaktadır.
Tesiste 4 adet restaurant, kapalı havuzu, kafeterya, snack bar, american bar, lobby bar, 5 adet toplantı salonu, buhar odası, Türk hamamı (termal su), sauna, çocuk oyun alanı, disco, sinema, fitness center, tv odası, basketbol, futbol, tenis, voleybol, masa tenisi, bilardo, 2 adet profesyonel futbol sahası, 1 adet antrenman sahası, alışveriş merkezi, çamaşırhane ve ütü servisi, jeneratör mevcuttur.





Hiç yorum yok: